Němčinářská PATejdlovka 2023
Srdečně Vás zveme na němčinářskou "PATejdlovku", která se bude konat 28. 4.– 1. 5. 2023 ve Špindlerově Mlýně. Cena pobytu pro dospělé činí cca 3 000 Kč (děti do 12 let 1800 Kč) a zahrnuje ubytování na 3 noci a plnou penzi (snídaně, oběd, večeře) a také možnost navštívit saunu. Koncem února zašleme přihlášeným platební údaje.
Přihlášku je možné vyplnit do 10. 3., po tomto datu je přihláška ZÁVAZNÁ. Pokud se budete chtít odhlásit po tomto datu, bude potřeba zaplatit penále (zrušení do 28. 3.: 10 % z ceny za ubytování, mezi 28. 3. a 14. 4.: 30 % z částky, po 14. 4.: 100 %) . Počet míst je omezen počtem lůžek na 30 lidí, proto v případě naplnění kapacity bereme ty, kteří se přihlásí dříve a přednost budou mít i lidé, kteří pojedou na celý víkend (pátek – pondělí).
K němčinářské Patejdlovce je vypsán volitelný předmět Translatologický workshop - němčina (ATNV00003), který si můžete zapsat po odeslání přihlášky. Předmět lze zapsat do 26. 2., poté pouze přes žádost o dodatečné zapsání předmětu.
V případě dotazů pište na e-mail: raluca.buta@gmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Jméno: *
Příjmení: *
Telefon: *
E-mail: *
Chci přijet: *
Chci odjet: *
Jsem...: *
Pro vyučující: Uveďte, zda s vámi pojedou rodinní příslušníci, případně počet dospělých a dětí.
Pro současné studenty: v LS 2023 (nyní) jsem:
Clear selection
Pro student: Zápočty za akci
K tomuto pobytu je v LS 2023 vypsán volitelný předmět s názvem „Translatologický workshop – němčina“ pod kódem „ATNV00003“. Na předmět bude možné se zapsat po vyplnění přihlášky. Zápočty budou udělovány po skončení výjezdu a splnění podmínek pro udělení zápočtu: účast + aktivní přispění k programu (bude upřesněno, ale nebude to nic náročného). Pokud nestihnete předmět zapsat v rámci standardního zápisu, podáte si dodatečnou žádost o zapsání (návod poskytneme :) )
Pro studenty: Chcete za akci dostat kredity?
Clear selection
Máte k dispozici auto?
*
Jsem...:
*
Jaké aktivity byste preferovali?
Co se týká výukových aktivit, může se jednat o jakoukoliv přednášku či diskuzi na jakékoliv téma související s našimi obory, tlumočnický workshop (např. tlumočení na zábavné téma či za nestandardních podmínek), překladatelský workshop (např. psaní básní ve skupinách, jejich překlad a zpětné přebásnění), scénky ze života překladatele a tlumočníka, popř. překlad vybraných pasáží z konkrétních děl nebo cokoliv dalšího. Rozhodně se s námi nebojte podělit o tipy.

Co se týče rekreačních aktivit, na programu jsou výlety do přírody a hudebně-společenské večery. Napište nám prosím Vaši oblíbenou volnočasovou aktivitu, abychom se mohli inspirovat při sestavování programu. Přesný program se dozvíte těsně před akcí.
Vaše tipy na výukové aktivity:
Vaše tipy na rekreační aktivity:
Prostor pro dotazy a připomínky:

Udílím souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR za účelem organizace této akce. (Bez souhlasu nelze registraci provést.)
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy